Meld je aan voor het JiP-Zomerkamp

Meld je aan voor het JiP-Zomerkamp

8 mei 2023 om 08:00 door Tijs 0 reacties

Untitled design-4.png
Stichting JiP organiseert van 6 augustus tot en met 11 augustus een zomerkamp, speciaal voor jongeren uit pleeggezinnen. Vind jij het leuk om met andere (pleeg)jongeren op zomerkamp te gaan? Meld je snel aan, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Het JiP Zomerkamp wordt georganiseerd door Stichting JiP, Jongeren in Pleeggezinnen. Het kamp wordt georganiseerd in De Moer, vlakbij de Drunense Duinen, en is voor alle jongeren uit pleeggezinnen van 12 tot en met 16 jaar. Op het zomerkamp ontmoet je andere pleegkinderen en kun je ervaringen uitwisselen met andere jongeren uit pleeggezinnen. Natuurlijk staan er ook veel leuke dingen op het programma: workshops, zwemmen, sport en spel, disco, maar ook lekker ontspannen.

De leiding van het kamp bestaat uit vrijwilligers die werken in de pleegzorg, een studie volgen in die richting, affiniteit hebben met de doelgroep, pedagogisch medewerker zijn of zelf pleegouder zijn. Het kamp kost 180 euro.

Aanmelden

Aanmelden kan door het aanmeldformulier op www.stichtingjip.nl in te vullen. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang! Op de website is ook meer informatie te vinden over het kamp. Voor vragen kun je terecht bij Jasper Mol via 06-17452941, mailen kan naar info@stichtingjip.nl.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten