Winactie: mijlpaalkaarten voor het levensverhaal van een pleegkind

Winactie: mijlpaalkaarten voor het levensverhaal van een pleegkind

15 februari 2023 om 10:30 door Tijs 0 reacties

Mijlpaalkaarten 2.jpg

Het levensverhaal van een pleegkind in beeld brengen kan een uitdaging zijn, want je hebt vaak niet overal een foto van. Daarom bedachten Karin en Klaartje de mijlpaalkaarten. De kaarten helpen om de lege plekken in een fotoboek op te vullen en structuur aan te brengen in het levensverhaal. Wil je de mijlpaalkaarten winnen? We mogen een set verloten!

Door de kaarten in een fotoboek te plakken, ontstaat eenheid en continuïteit in een levensverhaal. De kaarten passen bij ieders levensverhaal. Gebruik de kaarten vooral creatief: komt een kaart niet overeen met de situatie of gebeurtenis? Met een zwarte pen kun je er zelf een passende draai aan geven. Het boek kan met een kind meeverhuizen als hij of zij ergens anders gaat wonen of terug gaat naar huis.

Win een setje mijlpaalkaarten!

Wil jij een pakje mijlpaalkaarten winnen? Vertel ons waarom en wie weet sturen we ze binnenkort naar jou! Laat hier je antwoord achter: 

Winactie mijlpaalkaarten

Je kunt de kaarten ook hier zelf bestellen. 

Mijlpaalkaarten

Hoe doen andere pleegouders dat?

De mijlpaalkaarten zijn gemaakt door Klaartje en Karin. Klaartje is de schrijfster van het boek Hoe doen andere pleegouders dat? In dit boek delen meer dan honderd pleegouders hun ervaringen en tips voor situaties en uitdagingen die zij tegenkomen. Het boek biedt inspiratie waar je mee aan de slag kunt in je eigen pleeggezin. Samen met Karin deelt Klaartje op Instagram nog veel meer inspiratie op het account @hoedoenanderepleegoudersdat. Volgtip!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten