Activiteiten in Rotterdam en Gouda voor eigen kinderen van pleegouders

Activiteiten in Rotterdam en Gouda voor eigen kinderen van pleegouders

24 januari 2023 om 16:00 door Tijs 0 reacties

Activiteiten voor eigen kinderen (1200 × 480 px).png

Samen met pleegzorgorganisaties Enver en Horizon organiseert SafeWings vier bijeenkomsten, speciaal voor eigen kinderen van pleegouders. Daar kunnen eigen kinderen ervaringen met elkaar delen en samen leuke dingen doen. Er is voor iedere bijeenkomst een speciaal programma.

Alle kinderen van pleegouders zijn welkom op vier bijeenkomsten op de locaties van Enver en Horizon in Rotterdam en Gouda. Je kunt ook meedoen als je ergens anders woont of als je bent aangesloten bij een andere organisatie.

 • Vrijdag 10 februari 2023
  Locatie Rotterdam (Enver Heindijk)
  Kinderen in de middelbare school leeftijd
  Tijd van 17.30 - 20.00 uur

  We gaan op een bijzondere manier kennis met elkaar maken. Daarna is het ‘pizza-time!’ En we hebben een interactief spel: het ‘Half-a-minute’-spel. Als je een smartphone hebt, neem hem mee. Anders zorgen wij voor iets. 

 • Zaterdag 11 februari 2023
  Locatie Gouda (Enver de Vlinder)
  Kinderen in de basisschool leeftijd
  Tijd van 15.00 - 17.00 uur

  Op deze middag maken we eerst via een speciaal spel kennis met elkaar. Daarna gaan we ‘kletspotjes’ maken en hebben we drinken en wat lekkers te eten.

 • Vrijdag 17 maart 2023
  Locatie Gouda (Enver de Vlinder)
  Kinderen in de middelbare school leeftijd
  Tijd van 17.30 - 20.00 uur

  Ook nu maken we weer op een leuke manier kennis met elkaar. Daarna is het ‘pizza-time!’ En we gaan een heel speciale escape room spelen waarin we samenwerken en veel lol met elkaar hebben.  
 • Zaterdag 18 maart 2023
  Locatie Rotterdam  (locatie volgt)
  Kinderen van 4-11 jaar
  Tijd van 15.00 - 17.00 uur

  Op deze middag maken we eerst via een speciaal spel kennis met elkaar. Daarna gaan we apenkooien!

Goed om te weten

 • Tijdens de bijeenkomsten zijn er mensen van Enver, Horizon en SafeWings ter begeleiding. Als pleegouder kun je blijven als je dat wilt, daarvoor is een aparte ruimte beschikbaar. Een leuke gelegenheid om ook andere pleegouders te ontmoeten!
 • Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden, wil je je pleegkinderen aanmelden of wil je meer weten? Neem dan contact op met SafeWings via contact@safewings.nl  of via het contactformulier. Vermeld daarin naast je contactgegevens ook de datum van de bijeenkomst, het aantal kinderen, de leeftijd van de kinderen en of je wilt blijven tijdens de bijeenkomst.

De bijeenkomsten zijn onderdeel van het project Pleeggezin ben je samen. Meer informatie daarover vind je hier. Het project wordt mogelijk gemaakt door:

Afbeelding1

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten