Symposium pleegzorg en gezinshuizen: de kracht van samen

Symposium pleegzorg en gezinshuizen: de kracht van samen

14 december 2022 om 08:30 door Tijs 0 reacties

sym (1200 × 480 px).png

Op donderdag 20 april 2023 is het Symposium pleegzorg en gezinshuizen in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de dag is ‘de kracht van samen’. Het symposium is voor pleeg- en gezinshuisouders, jeugd- en gezinsprofessionals, beleidsmedewerkers en anderen die zich inzetten voor opvang in gezinsvormen. 

Het symposium staat in het teken van samenwerking en het delen van ervaringen en ideeën. Want pleegzorg doe je samen: samen als pleeg- en gezinshuisouders, samen met ouders, je pleegzorgbegeleider en jeugdbeschermer, met ketenpartners, het netwerk in de buurt en met bestuurders, beleidsmakers en anderen.

Op het symposium is aandacht voor innovatie en opvoedinspiratie in pleegzorg en gezinshuizen. Tijdens de dag komen nieuwe initiatieven in de pleegzorg aan bod en op het marktplein krijg je informatie bij verschillende stands. De NVP is mede-organisator van het symposium. We zijn betrokken bij de invulling van de dag en presenteren het innovatielab op het symposium.

Aanmelden

Het programma van de dag is nog in ontwikkeling, maar je kunt je al aanmelden voor het symposium. Dat kan via de website van organisator SCEM!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten