Terugkijken: Jorien vertelt op Voor de Jeugd Dag over Samenwerken binnen pleegzorg

Terugkijken: Jorien vertelt op Voor de Jeugd Dag over Samenwerken binnen pleegzorg

23 november 2022 om 13:00 door Tijs 0 reacties

vdjd header_nieuw (1200 × 480 px).png

Op de Voor de Jeugd Dag op 7 november vertelde Jorien over het project Samenwerken binnen pleegzorg. In haar presentatie hoor je meer over de dialogen die we organiseerden tussen pleegouders, jeugdbeschermers, pleegzorgbegeleiders en ouders en vertellen deelnemers hoe zij de dialogen hebben ervaren en wat ze geleerd hebben. Je kunt de presentatie nu terugkijken.

Samenwerken binnen pleegzorg

In het project 'Samenwerken binnen pleegzorg' organiseerden we 43 dialogen tussen de partijen die betrokken zijn bij een pleegzorgplaatsing om meer begrip voor elkaar te krijgen en de samenwerking te verbeteren. In podcasts, adviezen, een reisverhaal en een blog delen we de inzichten en opbrengsten van de dialogen die helpen om beter samen te werken binnen pleegzorg.
Bekijk (en luister!) alle opbrengsten hier!

Voor de Jeugd Dag

De Voor de Jeugd Dag is voor iedereen die met en voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders werkt. Tijdens de dag stonden er nog meer sessies over pleegzorg op het programma. JongWijzer Imane vertelde bijvoorbeeld over haar pleegzorgervaringen en hoe het is om op te groeien met het labeltje ‘pleegkind’. Ook gaf ze tips aan de hulpverleners en beleidsmakers. Op de site van JongWijs vertelt Imane hoe het was.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten