Vacature: Voorzitter en Leden Raad van Toezicht

Vacature: Voorzitter en Leden Raad van Toezicht

20 oktober 2022 om 08:00 door Tijs 0 reacties

header vacature rvt  (1200 × 480 px).png

We zijn op zoek naar een Voorzitter en Leden van de Raad van Toezicht. Heb jij ervaring als pleegouder of affiniteit met pleegzorg en pleeggezinnen? Heb je bestuurlijke ervaring of wil je hierin meer ervaring opdoen? Dan maken we graag kennis met je. 

Om de manier waarop de NVP wordt bestuurd aan te laten sluiten bij de manier van werken van de vereniging is het voorstel om een besturingsmodel met een directeur-bestuurder en een Raad van Toezicht in te voeren. Vooruitlopend op het formele besluit daarover in november of december zijn we op zoek naar een Voorzitter en Leden van de Raad van Toezicht.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht zal ongeveer zes keer per jaar vergaderen, afwisselend digitaal of op het kantoor van de NVP in Utrecht. Beide functies zijn op vrijwillige basis. Gemaakte kosten worden vergoed.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk hier de vacture: 

Vacature Raad van Toezicht

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten