Worteltuin

Worteltuin

6 juli 2022 om 07:00 door Amy 5 reacties

worteltuin header.png

Ik ga vandaag naar een Worteltuin, meld ik aan de ontbijttafel. “Nou, dan weet ik wel wat we vanavond gaan eten,” grapt zoon Nicky. Ik leg uit dat de naam Worteltuin niets met de oranje groenten te maken heeft. Het gaat om je wortels, je roots.

Met veel bezoekregelingen is het altijd even zoeken naar een fijne locatie. Zo zijn we er inmiddels achter dat een ballenbak voor nog meer prikkels zorgt tijdens een toch wel spannend bezoek. Dat een kinderboerderij vaak erg onoverzichtelijk is. Dat de speeltuin niet fijn is als het regent. En dat het jeugdzorgkantoor mij al de kriebels geeft, laat staan een getraumatiseerd kind. 

Ik ben ontzettend benieuwd naar de Worteltuin. Het klinkt als de perfecte uitvalsbasis voor een ontmoeting tussen ouder en kind. Ik rijd een weggetje in en daar staat een prachtige boerderij. Ik word warm ontvangen door de bewoonster en voel me meteen op mijn gemak. We lopen de tuin in en rust overvalt me. Wat een heerlijke prachtige, rustige en vrije plek is dit. Dit is perfect voor kinderen en hun ouders. De vrijheid, het overzicht en de natuur. Hier kan geen ballenbak, speeltuin of kinderboerderij tegenop. Gewoon ouder en kind en de natuur. Samen beestjes zoeken, verstoppertje spelen, lekker buiten in de natuur. 

Na een prachtige rondleiding te hebben gehad stap ik ontspannen weer in de auto. Wat een ontzettend fijn plekje dit. Voor ouders, kinderen en pleegmoeders 😊. Wil je meer weten over de Worteltuinen of weten of er een Worteltuin bij jou in de buurt is? Kijk dan eens op www.stichtingwortel.nl 

logo-stichting-wortel

Amy (42) is fulltime pleegmoeder en getrouwd met Collin (41). Ze hebben drie eigen kinderen Joy (19) Nicky (17) en Joël (15) en drie pleegkinderen Demi (7), Finn (5) en Faya (4). Volg Amy ook op haar Facebookpagina facebook.com/amy.schrijft of Instagram: @amy.schrijft

Reacties

 1. Geerte van den Wildenberg Geerte van den Wildenberg Schreef op 6 juli 2022 om 17:51:06

  Wat een mooi verhaal!

  Verspreid over Nederland zijn er al 12 Worteltuinen! En in al die tuinen zijn kinderen en hun ouder(s) van harte welkom!

 2. nft token binance nft token binance Schreef op 17 augustus 2022 om 10:15:36

  Time to buy bitcoin at a bargain price.
  nft token binance

 3. Dinah Dinah Schreef op 8 september 2022 om 03:16:21

  Sports betting. Bonus to the first deposit up to 500
  euros.
  sports betting

 4. Lester Lester Schreef op 24 januari 2023 om 06:01:30

  Sports betting, football betting, cricket betting, euroleague football betting, aviator games, aviator games money - first deposit bonus up to 500 euros.Sign up bonus

 5. Cathryn Cathryn Schreef op 22 februari 2023 om 20:01:15

  Somebody necessarily help to make seriously articles I'd
  state. That is the first time I frequented your website page and
  so far? I surprised with the analysis you made to make this particular put up amazing.
  Magnificent job! Earn CAKE through yield farming or win it in the Lottery
  Win millions in prizes

Plaats een reactie

Sluiten