Jaaroverzicht 2021: samen pleegzorg verbeteren

Jaaroverzicht 2021: samen pleegzorg verbeteren

13 juni 2022 om 16:00 door Tijs 0 reacties

Jaaroverzicht 2021 (1200 × 400 px).png

Ben je benieuwd wat de NVP in 2021 deed om de pleegzorg in Nederland te verbeteren, samen met pleeggezinnen en samenwerkingspartners? Je leest het in ons jaaroverzicht!

Zorgen voor een pleegkind in je gezin is mooi, maar het kan ook lastig en ingewikkeld zijn. Pleeggezinnen willen een pleegkind het beste bieden en komen daarbij regelmatig verbeterpunten tegen in de ondersteuning die zij en hun (pleeg)kinderen krijgen of nodig hebben. Wij hebben als NVP echte aandacht voor wat er speelt in en voor pleeggezinnen. We gaan aan de slag met de verbeterpunten die pleeggezinnen aandragen en waar nodig zoeken we oplossingen voor knelpunten die zij tegenkomen. Zo kunnen we samen het systeem van jeugdhulp waarvan pleeggezinnen deel uitmaken verder verbeteren en leveren we een bijdrage aan sterkere pleeggezinnen - en daardoor betere pleegzorg.

Hoe we dat samen met pleeggezinnen en anderen deden in 2021, lees je in ons jaaroverzicht!

Jaaroverzicht 2021

Word lid!

De NVP is er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren.

Met jouw steun kunnen we dit blijven doen. Word ook lid van de NVP!

Word lid

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten