Laatste plaatsen voor het JiP-Zomerkamp

Laatste plaatsen voor het JiP-Zomerkamp

11 mei 2022 om 14:00 door Tijs 0 reacties

Untitled design-4.png
Vind jij het leuk om met andere (pleeg)jongeren op zomerkamp te gaan? Stichting JiP organiseert van 7 augustus tot en met 12 augustus een kamp, speciaal voor jongeren uit pleeggezinnen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Het JiP Zomerkamp wordt georganiseerd door Stichting JiP, Jongeren in Pleeggezinnen. Het kamp wordt georganiseerd in De Moer, vlakbij de Drunense Duinen, en is voor alle jongeren uit pleeggezinnen van 12 tot en met 16 jaar. Op het zomerkamp ontmoet je andere pleegkinderen en kun je ervaringen uitwisselen met andere jongeren uit pleeggezinnen. Natuurlijk staan er ook veel leuke dingen op het programma: workshops, zwemmen, sport en spel, disco, maar ook lekker ontspannen.

De leiding van het kamp bestaat uit vrijwilligers die werken in de pleegzorg, een studie volgen in die richting, affiniteit hebben met de doelgroep, pedagogisch medewerker zijn of zelf pleegouder zijn. 

Kosten

Het kamp kost 180 euro. Stichting JiP heeft een donatie ontvangen die ze willen inzetten voor pleeggezinnen die deze kosten niet zelf kunnen betalen, dus ook pleegkinderen uit deze pleeggezinnen kunnen mee met het kamp! Om dit te regelen kan je pleegzorgbegeleider contact opnemen met Koen Melis via 0640739639.

Aanmelden

Er kunnen maximaal veertig jongeren mee met het JiP-kamp, dus meld je snel aan. Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen op www.stichtingjip.nl. Op die pagina is ook meer informatie te vinden over het kamp. Voor vragen kun je terecht bij Koen Melis via 0640739639 of koenmelis@ziggo.nl.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten