Nieuwe bijeenkomsten in Amsterdam

Nieuwe bijeenkomsten in Amsterdam

20 april 2022 om 13:30 door Tijs 0 reacties

ontmoet pgz in amsterdam (1200 × 400 px).png

Deze zomer organiseren we nieuwe bijeenkomsten voor pleeggezinnen in Amsterdam! Op 21 mei en 11 juni is er een bijeenkomst voor pleegouders én (pleeg)kinderen. Op 21 september organiseren we een bijeenkomst speciaal voor pleegouders. Meld je snel aan!

  • zaterdag 21 mei, 13.30 tot 17.00 uur: Bijeenkomst in Amsterdam-Oost voor pleegouders én (pleeg)kinderen. De bijeenkomst is in een speeltuin die leukis voor alle leeftijden. De locatie ontvang je na je aanmelding.
  • zaterdag 11 juni, 13.30 tot 17.00 uur: Bijeenkomst in Amsterdam-Oost voor pleegouders én (pleeg)kinderen. De bijeenkomst is in een speeltuin die leuk is voor alle leeftijden. De locatie ontvang je na je aanmelding.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Kaoutar via mail@kaoutarverbindt.nl of 0617360026.

Ontmoet pleegouders bij jou in de buurt

Wil je ook pleegouders bij jou in de buurt ontmoeten maar woon je niet in Amsterdam? In de agenda vind je meer bijeenkomsten. Op onze netwerkenkaart vind je een overzicht van de pleegoudernetwerken in Nederland. Wil je zelf een nieuw netwerk starten of zoek je inspiratie voor jouw pleegoudernetwerk? Maak dan gebruik van de materialen die we hebben ontwikkeld voor pleegoudernetwerken!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten