Nieuwe editie online magazine BIJ ONS: vertel je verhaal!

Nieuwe editie online magazine BIJ ONS: vertel je verhaal!

10 februari 2022 om 09:00 door Tijs 0 reacties

bijons
De nieuwe BIJ ONS, het online magazine van de NVP, is uit! Het magazine staat weer vol verhalen, achtergronden, interviews, boekentips en columns over pleegzorg en gezinshuizen. Het magazine is gratis online te lezen!

cover bij ons

De rode draad in het nieuwe magazine is het vertellen van je verhaal. Zo heeft Tweede Kamerlid Lisa Westerveld verhalen van pleeg- en gezinshuisouders nodig om in het politieke speelveld ‘te vechten tegen de bierkaai’, vertelt ze in een interview. Pleegkind Lily Monori van Dijken beschreef haar levensverhaal in een boek. Redactielid Daisy Smeets roept op om inspraak van kinderen en jongeren mogelijk te maken bij juridische beslissingen. In Mijn Levensboek, dat in 2022 vijfentwintig jaar bestaat, staat het ‘verhaal van je leven’ centraal. Lindy ging op bezoek bij de Huiskamer voor Pleegouders in Tilburg. Daar ontmoeten pleegouders elkaar om verhalen te delen en elkaar te ondersteunen, zodat ze het pleegouderschap volhouden. 

Naast deze verhalen staan er nog veel meer mooie, ontroerende verhalen en informatieve verhalen in dit magazine. Lees hier de nieuwe BIJ ONS:

BIJ ONS februari 2022

Kom bij de redactie van BIJ ONS

BIJ ONS wordt gemaakt door een enthousiaste redactie van vrijwilligers die zelf betrokken zijn bij pleegzorg of gezinshuizen. Wil jij ook meewerken aan het magazine, bijvoorbeeld als schrijver, illustrator of fotograaf? Meld je aan en kom bij de redactie! Neem contact op via bijons@denvp.nl, dan kijken we hoe jij kunt bijdragen.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten