JongWijs organiseert online escaperoom voor (pleeg)jongeren

JongWijs organiseert online escaperoom voor (pleeg)jongeren

8 februari 2022 om 15:00 door Tijs 0 reacties

logo10.png
De jongeren van JongWijs organiseren op 22 februari een online escaperoom voor alle jongeren met ervaring in de pleegzorg of in een gezinshuis. Dus ook voor eigen kinderen van pleegouders. Meedoen is gratis. Doe je ook mee?

In de spannende online escaperoom los je samen de raadsels op om de verborgen schat te vinden. Iedereen met ervaring in de pleegzorg tussen 12 en 25 jaar kan meedoen. Om mee te doen heb je je telefoon en een laptop nodig. Meedoen is helemaal gratis!

De online escaperoom is op 22 februari. De start is om 19.15 uur en om uiterlijk 21.00 uur is de avond afgelopen. Doe je mee? Meld je snel aan via dit formulier, dan ontvang je alle informatie en de link om mee te doen:

Heb je een vraag over de escaperoom of de meeting? Neem dan contact op met JongWijs.

JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren tussen 14 en 25 jaar met ervaring in de pleegzorg. De jongeren organiseren ontmoetingen en events voor alle jongeren met ervaring in de pleegzorg of een gezinshuis. En ze laten horen wat jongeren belangrijk vinden om zo samen de pleegzorg te verbeteren. Meer informatie vind je op jongwijs.org.
220203 escape room 22 feb

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten