Win het boek ‘Hoe doen andere pleegouders dat?’

Win het boek ‘Hoe doen andere pleegouders dat?’

9 december 2021 om 12:00 door Tijs 0 reacties

hoe-doen-andere-pleegouders-dat.jpg
In het boek ‘Hoe doen andere pleegouders dat?’ delen meer dan honderd pleegouders hun tips en ervaringen. Het boek biedt inspiratie voor situaties waar je als pleegouder in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt. Benieuwd naar het boek? We mogen twee exemplaren weggeven!

‘Hoe doen andere pleegouders dat?’, vroeg Klaartje de Vletter zich regelmatig af sinds ze pleegouder werd. In de zoektocht naar het antwoord op die vraag verzamelde ze tientallen tips, ervaringen en anekdotes van andere pleegouders. Die heeft ze verzameld in het boek. Zo bieden de verhalen ook andere pleegouders inspiratie in hun eigen dagelijkse praktijk. 

Het boek bevat praktische tips, anekdotes en ideeën die je als pleegouder kunt gebruiken in vrijwel alle situaties en op elk moment in het jaar: van het moment dat een pleegkind bij je binnenkomt tot het moment van een eventueel vertrek, en van het vroege voorjaar tot de donkere dagen rond de kerst. De diversiteit van de verhalen van pleegouders zorgt ervoor dat iedere pleegouder iets vindt dat inspireert, helpt om te relativeren of praktisch toepasbaar is in jouw situatie 

Winnen!

We mogen twee boeken weggeven! Deel de beste tip die jij ooit van een andere pleegouder hebt gekregen of die jij hebt voor een andere pleegouder. Onder de inzenders verloten we twee boeken. Meedoen kan tot 31 december. Een overzicht van de tips delen we (anoniem) in ons online magazine BIJ ONS. Abonneer je gratis en je ontvangt het magazine met daarin de tips in je mail!

Meedoen aan de winactie!

Het boek ‘Hoe doen andere pleegouders dat?’ is voor 25 euro te bestellen bij Uitgeverij SWP. Je betaalt geen verzendkosten. 

Bestel het boek

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten