Plaats voor pleeggezinnen in Duinrell

Plaats voor pleeggezinnen in Duinrell

30 november 2021 om 09:00 door Tijs 0 reacties

4.png

Op 6 en 7 november waren we op de Pleegzorg Familiedagen in Duinrell. Meer dan 5.000 pleegouders, kinderen, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes kwamen naar het park tijdens het eerste weekend van november. Sommigen een dag, anderen een heel weekend. Veel pleeggezinnen gingen op de foto bij de photobooth, raadden mee naar het aantal kruidnoten in de kruidnotenpot, maakten kennis met andere pleeggezinnen of kwamen langs voor een praatje bij onze stand in het Zomertheater. 

We hopen dat je een leuke dag hebt gehad in het pretpark! We blikken terug om nog één keer na te genieten!

Meer dan vijfhonderd foto's bij de photobooth

Van 's morgens vroeg tot het einde van de middag stonden er pleeggezinnen voor de photobooth. Uiteindelijk werden er meer dan vijfhonderd foto's gemaakt tijdens het weekend. Heeft de foto een mooi plekje in jullie huis gekregen? Uiteraard gingen we zelf ook op de foto:

mail duinrell-2

Hoeveel kruidnoten zaten er in de pot?

Heb je geraden hoeveel kruidnoten er in de pot op onze stand zaten? We hebben alle antwoorden tussen 6 en 200 duizend miljoen gehoord, maar er was maar één iemand die het precies goed had: 532 pepernoten zaten er de pot. De winnaar heeft het pleegzorgpakket inmiddels ontvangen!

mail duinrell (2)

JongWijs: netwerk voor jongeren met ervaring de pleegzorg

Ook JongWijs was met een leuke club jongeren in Duinrell. Heb je meegedaan aan de fotochallenge die ze organiseerden? Ook de winnaars van deze challenge hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen.

JongWijs is een netwerk van jongeren tussen 14 en 25 jaar oud met ervaring in een pleeggezin of gezinshuis. Dat zijn pleegkinderen en pleegjongeren, maar ook eigen kinderen van pleegouders. JongWijs organiseert meetings en activiteiten en laat horen wat jongeren in de pleegzorg belangrijk vinden. Je vindt alle informatie over JongWijs op hun website.

5

Ontmoet andere pleegouders op pleegzorg.nl

Vond je het leuk om zoveel andere pleeggezinnen te zien in Duinrell en lijkt het je leuk om vaker andere pleegouders te ontmoeten? Op pleegzorg.nl vind je een besloten community speciaal voor pleegouders. Daar kun je met andere pleegouders in gesprek gaan en jouw ervaringen delen. Er zijn al bijna vijfhonderd pleegouders lid van de community! Een account voor de community kun je hier aanmaken.

mail duinrell-3

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten