Splash Award voor platform pleegzorg.nl

Splash Award voor platform pleegzorg.nl

3 november 2021 om 09:00 door Tijs 0 reacties

nieuwsbrief+ontmoeten-2.png
Pleegzorg.nl heeft samen met Hoppinger, digital partner van pleegzorg.nl, een Splash Award gewonnen. Bij de Splash Awards worden de beste Drupal-projecten gekozen, het technische systeem waarmee pleegzorg.nl gebouwd is. Er waren dit jaar 57 nominaties. Pleegzorg.nl won de prijs in de categorie ‘Social/community’ en werd tweede in de verkiezing ‘Website van het jaar’.
 
 

Het team van pleegzorg.nl en ook de NVP, als een van de initiatiefnemers van het platform, zijn supertrots op deze erkenning van de vakjury voor het platform. De jury was enthousiast over het ontwerp en de user interface van pleegzorg.nl en noemde het met de integratie van e-learning een zeer interessante case voor een goed doel. De award is een mooie start van de Week van de Pleegzorg!

Op de site van Hoppinger lees je hoe het platform pleegzorg.nl zich ontwikkelde van een concept naar een prijswinnend platform.

Case pleegzorg.nl

Pleegzorg.nl

Op pleegzorg.nl, een initiatief van Jeugdzorg Nederland en de NVP, vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen. Zo vind je alles wat je wil weten en leren over pleegzorg op een plek!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten