Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Bijeenkomsten Amsterdam

Bijeenkomsten voor pleegouders in Amsterdam-Amstelland

Ontmoet pleegouders in de regio Amsterdam Amstelland.pngDe Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen organiseert in samenwerking met de gemeente Amsterdam en pleegzorgorganisaties Levvel, Timon en William Schrikker Gezinsvormen vier bijeenkomsten voor pleegouders in de regio Amsterdam-Amstelland. Wil jij graag andere pleegouders ontmoeten om ervaringen te delen, inspiratie op te doen en met hen van gedachten te wisselen over pleegzorg en het pleegouderschap? Kom dan naar de bijeenkomsten!

We zijn ook benieuwd waaraan jij behoefte hebt bij het ontmoeten van andere pleegouders. Zo kunnen we samen kijken hoe een netwerk van pleegouders er in de toekomst in jouw buurt uit zou kunnen zien. Met Kaoutar Beni Driss van de NVP gaan we met deze vraag aan de slag en maken we plannen voor nieuwe ontmoetingen.

We organiseren vier bijeenkomsten. Je kunt aansluiten bij een bijeenkomst in jouw woonplaats of stadsdeel, maar je mag ook aansluiten bij een andere bijeenkomst als dat beter in je agenda past. Meld je via de linkjes hieronder aan voor de bijeenkomst waar jij bij wilt zijn. Heb je vragen over de bijeenkomsten? Voor meer informatie kun je bellen met Kaoutar op 06-17360026.

Waar en wanneer?

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Untitled design (7).png

Home

Sluiten