Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Liliane Poppenvilla voor pleeggezinnen

Liliane Poppenvilla voor pleeggezinnen en gezinshuizen

Door een samenwerking tussen de Rudolphstichting en Liliane PoppenVilla kunnen pleeggezinnen en gezinshuizen een PoppenVilla cadeau krijgen. De enige voorwaarde om een poppenvilla voor je pleeggezin te ontvangen, is dat je lid bent van de NVP!

** Let op, er is op dit moment een wachtlijst voor de poppenvilla. Je kunt een aanvraag indienen, maar je ontvangt de poppenvilla pas in 2020. **

De Liliane Poppenvilla verlaagt de drempel om met andere kinderen samen te spelen en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Kinderen kunnen er spelen met hun poppen, die vaak een grote hechtings- en vertrouwensfunctie hebben. Het huis is gemaakt op kindhoogte, heeft remwielen en is gebouwd voor poppen en knuffels van maximaal 30 centimeter. Meer informatie en specificaties vind je hier. Ieder jaar worden er zeventig poppenvilla's gedoneerd aan pleeggezinnen en gezinshuizen. 

Om een poppenvilla voor je pleeggezin te ontvangen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Er wonen één of meerdere kinderen tussen de 4 en 12 jaar in je pleeggezin.
  • Je bent lid van de NVP. Ben je nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Voorwaarden voor gezinshuizen vind je op de site van de Rudolphstichting.

Aanvragen

Wil je de poppenvilla ontvangen voor je pleeggezin of gezinshuis? Stuur een mailtje naar info@rudolphstichting.nl met daarin de geboortedata van de pleegkinderen in jouw gezin, het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij de lidmaatschapsaanvraag van de NVP en je adres- en contactgegevens. Binnen tien dagen krijg je bericht of je aanvraag is goedgekeurd. Vervolgens wordt binnen enkele weken de poppenvilla bezorgd. Je tekent voor ontvangst van de poppenvilla en stuurt dit formulier naar de Rudolphstichting.

** Let op, er is op dit moment een wachtlijst voor de poppenvilla. Je kunt een aanvraag indienen, maar je ontvangt de poppenvilla pas in 2020. **

De Rudolphstichting kan je vragen om mee te werken aan communicatieactiviteiten rondom dit project. Dat gebeurt natuurlijk altijd in overleg met de betrokkenen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Als het jaarlijkse aantal poppenvilla’s bereikt is, word je op de wachtlijst geplaatst voor het jaar daarna. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag.

Terug

Cirkel van kinderen.jpg

Word lid!

Door lid te worden van de NVP ondersteun je ons bij ons werk. We laten de stem van pleeggezinnen horen en werken samen aan de verbetering van de pleegzorg in Nederland.

Klik
Sluiten