Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Word lid - registratieformulier

Word lid!

Vul het onderstaande formulier in om direct lid te worden van de NVP! De kosten zijn 20 euro per jaar. Meer bijdragen mag natuurlijk altijd, dat kan door een donatie over te maken.

Persoonlijke gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Inloggegevens

Als je een wachtwoord aanmaakt, kun je inloggen op de website. Zo kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen, maar ook je persoonlijke gegevens wijzigen en je direct aanmelden voor bijeenkomsten.

Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Machtiging

We gebruiken de machtiging om de kosten van het lidmaatschap één keer per jaar van je rekening af te schrijven. De machtiging loopt door totdat het lidmaatschap opgezegd wordt. 

Door lid te worden van de NVP ga je akkoord met de voorwaarden van het lidmaatschap zoals opgenomen in de statuten en ga je akkoord met het privacybeleid van de NVP. Daarnaast ga je akkoord met verwerking van de ingevulde gegevens volgens onze privacy policy. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een jaar. Als je in de loop van het jaar opzegt, gaat de wijziging in op 1 januari van het volgende jaar. Opzeggingen voor het volgende jaar moeten uiterlijk 1 december ontvangen zijn.

Nieuwsbrief
Sluiten