Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Week van de Pleegzorg 2017

Doe mee met de NVP in de Week van de Pleegzorg!

Van 1 tot en met 8 november is het Week van de Pleegzorg! Rond de Week van de Pleegzorg organiseren we workshops, bijeenkomsten en ontmoetingen door het hele land. Sluit jij aan bij één van de activiteiten?

Workshops ‘Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!’

Ben jij benieuwd hoe je bij kunt dragen aan het verbeteren van de pleegzorg in jouw woonplaats? Kom naar de workshop ‘Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!’ en we helpen je op weg.

Meedoen aan de workshops kan in:

Alkmaar 30-10 | Varsseveld 7-11 | Amsterdam 21-11 | Hoogeveen 28-11 | Goirle 29-11

Meer informatie en aanmelden: ga naar www.denvp.nl/workshops

Pleegouderhelpdesk live – chat met de juridisch expert van de NVP

Op 1 november tussen 10.00 en 11.00 uur en 6 november tussen 13.00 en 14.00 uur kun je live je vragen stellen aan de pleegouderhelpdesk. We zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden via een livechat op facebook.com/pleeggezinnen. Vergeet niet om meteen onze Facebookpagina te liken!

Nieuw! Je kunt je vraag aan de helpdesk nu ook Whatsappen. Voeg 0623668068 toe aan je contacten en stuur ons een berichtje. Je krijgt dezelfde werkdag een reactie!

Niet elke vraag is geschikt om te stellen via Whatsapp of de chat. Je kunt je vragen ook via het contactformulier sturen of bellen naar 030-2931500.

In gesprek met pleegouders, jeugdbeschermers en pleegzorgbegeleiders

Als pleegouder werk je samen met andere partijen, zoals de pleegzorgbegeleider en de jeugdbeschermer. Samenwerken is soms schipperen en dat kan best vermoeiend zijn. Gesprekken tussen jeugdbeschermers, pleegzorgbegeleiders en pleegouders zorgen voor meer wederzijds begrip.

Wil jij meedoen aan deze gesprekken? Dat kan in:

Den Haag 20-11 | Alkmaar 23-11

Meer informatie en aanmelden: www.denvp.nl/gesprek-jeugdbeschermers

Pleegoudergroepen in heel het land

De herkenning die je bij andere pleegouders vindt, inspireert, relativeert en geeft nieuwe energie. Rond de week van de pleegzorg zijn er verschillende bijeenkomsten van pleegoudergroepen.

Weert 26-10Rheden 31-10Utrecht 6-11 | Loenen aan de Vecht 8-11

Voor een overzicht van de bijeenkomsten: kijk op www.weekvandepleegzorg.nl

Wil je pleegouders bij jou in de buurt ontmoeten? Op de netwerkenkaart vind je een overzicht van de pleegoudergroepen in Nederland: www.denvp.nl/pleegoudernetwerkenIs er geen groep bij jou in de buurt? We kunnen helpen om er een te starten. Neem daarvoor contact op.

Word lid van de NVP!

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen zet zich samen met pleeggezinnen in voor de ondersteuning van pleeggezinnen, voor onderlinge ontmoeting en het verbeteren van de pleegzorg in Nederland. Je kunt ons daarbij helpen door lid te worden.

dreamstimemedium_41959283.jpg

Word lid!

Word nu lid en ontvang het boek 'Paraplu voor pleegouders' cadeau.

Klik

Op de hoogte blijven over pleegzorg?

Volg de NVP via FacebookTwitter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Home

BLOGSkopie.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten