Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Meldacties

Meldacties, onderzoek en verbeteragenda's

De NVP is een vereniging voor en door pleeggezinnen. We luisteren naar pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen wat er speelt, zodat we daarop kunnen inspelen. Om te horen wat er speelt, raadplegen we pleeggezinnen via meldacties, onderzoeken en peilingen.

Verbeteragenda Pleegzorg

Met de resultaten van meldacties, waarin we pleegouders raadplegen, hebben we een verbeteragenda's gemaakt die verbeterpunten in de pleegzorg agenderen. In de verbeteragenda's staan de oplossingen voor deze obstakels die door pleegouders zijn aangedragen. Je vindt de verbeteragenda's en informatie over de meldacties hier.

dreamstime_m_38667416.jpg

Meer meldacties

Informatie over onze meldacties en uitkomsten van de vorige meldacties vind je hier!

Lees meer!

Pleegzorgpanel

We horen graag van jou en van andere pleegouders wat er speelt, hoe jij denkt over bepaalde zaken en wat er goed gaat of juist beter kan in de pleegzorg. Om dat eenvoudiger te maken, starten we een pleegzorgpanel. Meld je aan en denk met ons mee!

Via het panel kun je laten weten wat voor jou belangrijk is en waar we als NVP aandacht voor moeten hebben. Zo kunnen we samen de pleegzorg nóg verder verbeteren. Als je lid wordt van het panel krijg je regelmatig een mail met de vraag hoe jij denkt over een bepaald onderwerp, een verzoek om mee te denken of een uitnodiging om een enquête in te vullen.

Daarnaast zijn we benieuwd hoe jouw pleegzorgsituatie eruitziet: ben je bijvoorbeeld bestands- of netwerkpleegouder, pleegoudervoogd of pleeggrootouder? Met deze informatie kunnen we je benaderen voor zaken die voor jou relevant zijn. 

Aanmelden

Je kunt je inschrijven voor het panel door een account aan te maken op de website. Na je aanmelding kun je op je profielpagina aangeven dat je lid wilt worden van het pleegzorgpanel. Meld je aan via de link hieronder! 

Aanmelden Pleegzorgpanel 

Heb je al een account? Dan kun je inloggen op je profiel en daar je gegevens aanvullen. Heb je vragen over de inschrijving voor het panel, lukt het niet om je in te schrijven of is er iets onduidelijk? Stuur een mailtje naar communicatie@denvp.nl en we helpen je verder.

Terug

BLOGSkopie.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten