Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Meldacties

Meldacties

De NVP is een vereniging voor en door pleeggezinnen. We luisteren naar pleegouders en pleegkinderen wat er speelt, zodat we daarop in kunnen spelen. Om van pleeggezinnen te horen wat er speelt organiseren we meerdere keren per jaar een meldactie. De meldacties hebben specifieke thema's waarover we je mening vragen. 

Verbeteragenda Pleegzorg

De meest recente meldactie ging over praktische zaken die voor pleegouders lastig te regelen zijn. Uit de meldactie bleek dat het lastig is om een bankrekening te openen voor een pleegkind, om een pleegkind mee te nemen naar het buitenland, om kosten die je gemaakt hebt vergoed te krijgen en om verlengde pleegzorg aan te vragen. Met de resultaten van deze meldactie hebben we een Verbeteragenda Pleegzorg gemaakt. In deze verbeteragenda staan de oplossingen voor deze obstakels die door pleegouders zijn aangedragen. Je kunt de verbeteragenda hieronder downloaden. 

dreamstime_m_38667416.jpg

Meer meldacties

Meer informatie over onze meldacties en uitkomsten van de vorige meldacties vind je hier!

Lees meer!

Terug

BLOGSkopie.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten