Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Regionale bijeenkomsten over pleegzorgontwikkelingen

Update 20 mei: bijeenkomsten geannuleerd!

Omdat we niet tijdig voldoende aanmeldingen hadden om de vier bijeenkomsten door te laten gaan, gaan we op zoek naar een alternatief voor de bijeenkomsten. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, daarin vind je de plannen voor nieuwe bijeenkomsten. Wil je laten weten wat er in jouw pleegzorgorganisatie of gemeente speelt of heb je ideeën en suggesties voor bijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl.

Bijeenkomsten om landelijke en regionale pleegzorgontwikkelingen met elkaar te verbinden

In mei en juni organiseert de NVP vier bijeenkomsten voor pleegouders, verspreid over Nederland. Op deze bijeenkomsten horen we graag van jou wat er speelt in jouw pleegzorgorganisatie, gemeente of jeugdhulpregio en wat er volgens jou zou moeten gebeuren om pleegzorg te versterken.

Wat zou de pleegouders van jouw pleegzorgorganisatie helpen om pleegzorg beter vol te houden? Wat kan de gemeente doen om jou te ondersteunen als pleegouder? Welke regels zou je liever vandaag dan morgen aan willen passen of wat zou jij willen veranderen in het pleegzorgbeleid? En wat kunnen we daaraan doen, om samen de pleegzorg in Nederland te versterken?

Als landelijke vereniging van en voor pleeggezinnen is de NVP, samen met pleegouders, actief in projecten, programma’s en onderzoeken om de pleegzorg te verbeteren. Ook spreken we regelmatig met Kamerleden, bestuurders, beleidsmakers en anderen over landelijke ontwikkelingen in de pleegzorg. Er is de afgelopen jaren veel aandacht voor pleegzorg en pleeggezinnen en er zijn veel ontwikkelingen die bijdragen aan het versterken van de pleegzorg op landelijk niveau. Het is belangrijk dat deze ontwikkelingen aansluiten op wat er speelt voor pleegouders in de dagelijkse praktijk. We wisselen graag ideeën met jullie uit, zodat we samen meer impact hebben en pleegzorg kunnen versterken.

Op de bijeenkomsten vertellen we je over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van pleegzorg, gaan we in gesprek over ontwikkelingen in de regio en zoeken we samen naar verbindingen tussen deze twee.

Voor wie?
Ben je pleegouder en lid van de pleegouderraad van jouw pleegzorgorganisatie? Of heb je met jouw pleegoudernetwerk regelmatig contact met gemeenten of pleegzorgorganisatie over wat er speelt en leeft onder pleegouders? Of ben je als pleegouder geïnteresseerd in beleidsmatige ontwikkelingen binnen de pleegzorg? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten!

Waar en wanneer?
We organiseren bijeenkomsten in Haarlem, Zwolle, Eindhoven en Rotterdam. Je kunt zelf kiezen welke plaats en datum voor jou het beste uitkomen. De precieze locaties van de bijeenkomsten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. De bijeenkomsten duren van 18.30 tot uiterlijk 22.00 uur.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact op met Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl.

Download uitnodiging

Bijeenkomsten

Terug naar Samen werken aan betere pleegzorg

BLOGS.png

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, daarin houden we je op de hoogte van al het nieuws over pleegzorg!

Inschrijven
Sluiten