Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: De gids op pleegzorg.nl

Pleegzorgtip: De gids op pleegzorg.nl

19 mei 2021 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Deze week als pleegzorgtip: bekijk het aanbod van trainingen, lezingen, webinars, e-learnings en meer in de gids op pleegzorg.nl en kies wat bij je past. Op het vernieuwde pleegzorg.nl ontdek je de wereld van pleegzorg en ontwikkel je jezelf als pleegouder. Dat kan door het volgen van trainingen over thema's of onderwerpen waar je meer over wilt weten of die je kunnen helpen met het pleegouderschap. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere over hechting, praktische zaken, social media of loyaliteit en identiteit. Je kunt in de gids filteren op type activiteit, onderwerp, wanneer, locatie en aanbieder.

Gids_pleegzorgtipAanbod voor de komende maand
Activiteiten die gepland staan voor de komende maand zijn bijvoorbeeld een webinar over trauma waarin je aan de hand van een animatie leert wat een trauma eigenlijk is en wat jij kan doen om te helpen. Ook is er voor pleegouders in Overijssel de training Verbindend gezag. In de training leer je hoe je als pleegouder op een krachtige - en tegelijk liefdevolle - manier kunt reageren als je (pleeg)kind extreem agressief of juist teruggetrokken gedrag vertoont. En dit voorjaar kunnen pleegouders van Levvel de lezing rechten en plichten van pleegouders in Amsterdam bijwonen. De lezing gaat in op praktische situaties waar je mee te maken krijgt zoals het verzekeren van je pleegkind, inschrijving van je pleegkind op jouw adres, de bezoekregeling van je pleegkind met zijn ouders en vakantie naar het buitenland.

Aanbevelingen
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod in de gids? Met een account op pleegzorg.nl kun je aangeven wat je interesses zijn en zie je voor jou aanbevolen activiteiten in de gids. Maak hier een account aan of log in.
Biedt je (pleegzorg)organisatie leerzame activiteiten aan voor pleegouders en staan die nog niet in de gids? Of wil je als trainer of spreker ook vindbaar zijn op pleegzorg.nl? Meld je (activiteit) dan aan voor vermelding in de gids.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten