Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: BIJ ONS magazine is terug!

Pleegzorgtip: BIJ ONS magazine is terug!

21 april 2021 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Hoera! Vandaag delen we een hele speciale pleegzorgtip met jullie, want het magazine BIJ ONS is terug van weggeweest! BIJ ONS verschijnt voortaan als online magazine en in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Hoofdredacteur Lindy Popma: "Zoals je gewend bent, biedt BIJ ONS ondersteuning en deskundigheidsbevordering aan mensen die een thuis bieden aan kinderen die (tijdelijk) niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Dit doet de NVP ook en daarom werken we voortaan samen aan een online magazine dat twee keer per jaar verschijnt."

BIJ ONS - NVP logo blauw transparant.pngNVP-directeur Peter van der Loo: "We zijn blij dat we met fijne vrijwilligers BIJ ONS een doorstart hebben kunnen geven, ik kijk uit naar vele mooie magazines in de toekomst." In BIJ ONS vind je ervaringen van pleeggezinnen en gezinshuizen, geven we tips en informatie en delen we kennis, inspiratie en onderzoeken over pleegzorg. Zo helpen we pleeggezinnen en gezinshuizen om kinderen die niet thuis kunnen wonen het beste te bieden.

Lees het eerste BIJ ONS magazine


Enthousiaste redactieleden gezocht
BIJ ONS wordt gemaakt door een groep enthousiaste mensen die zelf betrokken zijn bij pleegzorg of gezinshuizen. Ze zorgen voor een pleegkind, zijn opgegroeid in een pleeggezin, werken in pleegzorg of doen er onderzoek naar. Wil jij als vrijwilliger meewerken aan het tijdschrift, bijvoorbeeld als redactielid of fotograaf? Laat het ons weten! Je kunt ons ook mailen via bijons@denvp.nl.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten