Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: Mijn Pleegzorgboek voor jongeren

Pleegzorgtip: Mijn Pleegzorgboek voor jongeren

14 april 2021 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Na het eerder verschenen Mijn Pleegzorgboekje voor kinderen, is er nu ook Mijn Pleegzorgboek: een naslagwerk speciaal voor jongeren. In Mijn Pleegzorgboek kan je pleegkind foto's plakken, belangrijke contactgegevens bewaren en bijzondere herinneringen opschrijven. Achterin zit een handige checklist met vragen die je puber zelf kan stellen aan nieuwe opvoeders of hulpverleners. 

pleegzorgboek__pzTIP14april.pngEline Engelhart, maker van het boek: "Laat iedereen die je dierbaar is in dit vrolijke invulboek schrijven. En schrijf zelf op wat belangrijk voor je is. Wat anderen allemaal over jou te ontdekken hebben. Zodat ze precies weten hoe ze je kunnen helpen om te wennen in het gezin waar je gaat wonen." Mijn Pleegzorgboek heeft een compact A5 formaat, een zwarte ringband en stevige kaft. Deze editie is speciaal voor jongeren ontworpen in eigentijdse, unisex kleuren. 

Bestellen
Klik hier om Mijn Pleegzorgboek te bestellen voor €17,95. Heb je een groot gezinshuis en wil je meerdere Mijn pleegzorgboeken bestellen? Stuur dan een mail naar info@pleegzorggedoe.nl voor een aantrekkelijke offerte.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten