Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: adventskalender voor pleeggezinnen

Pleegzorgtip: adventskalender voor pleeggezinnen

9 december 2020 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Ho, ho, ho! Nog twee weken en dan is het alweer kerst! Even tijd voor elkaar en een moment van bezinning aan het eind van dit bijzondere jaar. Staat de kerstboom bij jullie al? Om af te tellen tot de feestdagen heeft pleegzorgorganisatie Sterk Huis een online adventskalender gemaakt, speciaal voor pleegkinderen. "Achter elk vakje zit iets leuks en soms een cadeautje," legt Nikki uit als je het eerste vakje opent. Nikki woont bij zijn pleegouders Jeroen en Irma en neemt je met de kalender mee in de aanloop naar kerst.  

adventskalender.pngZo vind je onder het vakje van 4 december een setje mooie wenskaarten dat je kunt bestellen, lees je op 5 december een Sinterklaasgedicht dat Nikki heeft geschreven en deelt hij op 6 december het koekjesrecept van zijn oma. Benieuwd wat er verder voor leuks achter de vakjes zit? Tel mee af met Nikki vanaf vandaag tot en met 24 december. 

Ga naar de Sterk Huis adventskalender


Heb jij ook een pleegzorgtip?
Heb jij zelf een leuke of praktische tip voor pleeggezinnen? Deel die met ons in de reacties of door te mailen naar communicatie@denvp.nl en wie weet verschijnt jouw tip binnenkort als pleegzorgtip voor andere pleeggezinnen.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten