Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: een online voorstelling over het boek Een puber-pleegzoon

Pleegzorgtip: een online voorstelling over het boek Een puber-pleegzoon

4 november 2020 om 11:00 door Dewie 0 reacties

Vanmiddag om 14:00 uur organiseert uitgeverij Gompel&Svacina een twintig minuten durende online voorstelling over het boek Een puber-pleegzoon van de Vlaamse auteur Liesbeth Vervecken. Zij realiseerde zich dat ouders en pleegouders samen een standbeeld verdienen, toen ze samen met haar man pleegouder werd van een prille puber. In haar boek beschrijft ze het reilen en zeilen in haar pleeggezin.

een_puberpleegzoon_cover.jpgAfgelopen zomer besteedden wij in deze pleegzorgtip ook aandacht aan het boek van Liesbeth, dat toen net was verschenen. "Een puber-pleegzoon gaat over opvoeden, huisregels, PlayStationtijd, knuffels zonder einde, Eminem, namen noemen, stoeien of supporteren, de Sint of budget voor pubers, over rake woorden die vallen, of soms bommen die ontploffen."

Wil je de online voorstelling over Een puber-pleegzoon zien? Aanmelden is niet nodig, iedereen kan op het moment van de voordracht  (14:00 uur) de voorstelling live volgen via het YouTubekanaal van de uitgeverij. Het live streaming event over dit boek duurt twintig minuten en is achteraf terug te kijken. 

Jouw pleegzorgtip
Heb jij zelf een inspirerende, praktische of gewoon erg leuke pleegzorgtip voor andere pleeggezinnen? Laat het weten en deel je pleegzorgtip in de reacties of mail naar communicatie@denvp.nl

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten