Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: een pleegoudernetwerk bij jou in de buurt

Pleegzorgtip: een pleegoudernetwerk bij jou in de buurt

7 oktober 2020 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Pleeggezin ben je samen. Door met elkaar mee te denken en mee te leven kunnen pleegouders een geweldige hulpbron zijn voor elkaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat je elkaar als pleegouder kunt ontmoeten. Met andere pleegouders kun je ervaringen uitwisselen, je kunt een ander tips geven of gewoon naar elkaar luisteren. 

carrie-hays-mdLoaKr9vt8-unsplash.jpgIn Nederland zijn er meerdere netwerken van pleegouders, misschien ook wel bij jou in de buurt. Op deze kaart kun je een pleegoudernetwerk bij jou in de buurt zoeken. Heb jij een pleegoudernetwerk in je buurt opgericht maar staat jouw netwerk nog niet op onze kaart? Geef het aan ons door. Of is er nog geen pleegoudernetwerk bij jou in de buurt en wil jij er een opzetten? Kijk dan eens naar ons Hoe-boek: een inspirerend, compact en superpraktisch handboek voor wie netwerkbijeenkomsten met pleegouders organiseert. Ook op deze manieren kunnen wij helpen. Heb je vragen over een pleegoudernetwerk oprichten en bijeenkomsten organiseren en/of kan je hulp gebruiken? Mail gerust naar pleegoudernetwerken@denvp.nl.

Hoe gaat het er aan toe bij een pleegouderbijeenkomst? 
NVP netwerkversterker Jolanda schreef onlangs over de eerste pleegouderbijeenkomst in Nunspeet en Harderwijk. Ook in Amsterdam kwamen pleegouders - onder begeleiding van NVP netwerkversterker Kaoutar - bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en mee te denken over toekomstige ontmoetingen. Tips van andere pleegouders voor het organiseren van een pleegouderbijeenkomst vind je hier

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten