Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgleestip: een puber-pleegzoon

Pleegzorgleestip: een puber-pleegzoon

26 augustus 2020 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Onze pleegzorgleestip van deze week is het boek 'een puber-pleegzoon'. Auteur Liesbeth Vervecken is jarenlang werkzaam als pleegzorgbegeleider als zij en haar man besluiten om zelf pleegouder te worden. Er komt een prille puber in hun gezin. 

een_puberpleegzoon_cover.jpgJarenlang was ik de hulpverlener die de dynamiek tussen ouders en kroost begeleidde (..) Drie jaar geleden kozen mijn partner Dirk en ik ervoor pleegouder te worden. Graag nodig ik de lezer uit om via dit boek met verhalen en anekdotes bij óns achter de gordijnen en deuren te kijken, en een kopje koffie te drinken aan onze keukentafel.

Een puber-pleegzoon gaat over opvoeden, huisregels, PlayStationtijd, knuffels zonder end, Eminem, namen noemen, stoeien of supporteren, de Sint of budget voor pubers, over rake woorden die vallen, of soms bommen die ontploffen. En nog zo veel meer. De lezer volgt het reilen en zeilen in het gezin, hoort en ziet wat er dagelijks in het huis gebeurt: overwegingen, twijfels, ontdekkingen, verwonderingen, dromen.

Lijkt dit boek je interessant om te lezen?Je kunt het hier bestellen. 

Meer leestips
Heb jij ook een leestip voor of over pleegouders die de moeite waard is om te lezen? Deel je tip in de reacties hieronder!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten