Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: de Week van de Pleegzorg 2020

Pleegzorgtip: de Week van de Pleegzorg 2020

22 juli 2020 om 14:00 door Dewie 0 reacties

Onze tip van deze week: save the date! Woensdag 28 oktober is namelijk de aftrap van de zesde Week van de Pleegzorg. In deze week zijn er overal in het land activiteiten voor pleeggezinnen, bijeenkomsten van pleegoudernetwerken en is er aandacht voor het belang van voldoende pleeggezinnen.  

weekvandepleegzorg2020.jpegActiviteiten voor pleeggezinnen
In oktober komt er op deze actiewebsite een overzicht van alle activiteiten.Wil jij ook een activiteit, thema-avond of bijeenkomst organiseren voor de pleeggezinnen bij jou in de buurt? Dat kun je zelf doen of samen met andere pleegouders, de gemeente of pleegzorgorganisatie. Kunnen we je ergens bij helpen? Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen naar pleegoudernetwerken@denvp.nl

Week van de Pleegzorg 2019
Vorig jaar werd de Week van de Pleegzorg afgetrapt met de wervingscampagne openjewereld.nu. Wij konden niet bij alle activiteiten aanwezig zijn, maar waren onder andere bij een interactieve lunch met pleegouders in Weert en onze directeur Peter van der Loo was te gast in de talkshow FRITS! van Omroep West. Bekijk hier onze terugblik op de Week van de Pleegzorg 2019. Reacties

Plaats een reactie

Sluiten