Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: live chatten met onze helpdesk

Pleegzorgtip: live chatten met onze helpdesk

8 juli 2020 om 14:00 door Dewie 2 reacties

Heb je vragen over pleegzorg of heb je advies nodig? Onze pleegzorgtip van deze week is de mogelijkheid om met een van onze helpdeskmedewerkers live te chatten. Iedere donderdagmiddag kun je tussen 15.00 en 16.00 uur je vragen stellen via de chat op onze Facebookpagina. Onze helpdesk geeft je dan direct antwoord.

Om via Facebook je vragen te stellen, ga je naar onze Facebookpagina. Klik daar op de knop 'Bericht versturen' om een chat te starten. Je kunt ook gebruik maken van de button die Facebook Messenger opent of een bericht sturen via het chatvenster. Via deze link open je een gesprek in Facebook Messenger.

Helpdesk voor pleegouders
Afgelopen maand beantwoordden onze helpdeskcollega's Ingrid, Sanne en Thirza 85 vragen van pleegouders. Bijvoorbeeld over pleegzorg na de 18e verjaardag van je pleegkind of over praktische zaken, zoals op vakantie naar het buitenland met je pleegkind. Onze helpdesk werd door pleegouders in juni gewaardeerd met een 8,8. Je kunt bij onze helpdesk terecht met al je vragen over pleegzorg of als je wilt weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder. We bieden een luisterend oor, denken graag met je mee en geven (juridisch) advies. Een vraag stellen is gratis en mag ook als je geen lid bent van de NVP.

Andere contactmogelijkheden
Je kunt de helpdesk ook bereiken via het contactformulier op de website. Bellen kan ook; tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op 030 - 293 1500. Je kunt ons ook whatsappen op 06 - 236 68 068. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Reacties

 1. Roopesh Roopesh Schreef op 17 juli 2020 om 09:50:30

  Ik als alleenstaande man zou graag pleegouder willen worden, is dit mogelijk zonder partner ?

 2. Dewie Dewie Schreef op 17 juli 2020 om 09:57:56

  Beste Roopesh,

  Dat kan. Je leest meer over voorwaarden voor het pleegouderschap op pleegzorg.nl. https://pleegzorg.nl/veelgestelde-vragen/

  Met vriendelijke groet,

  Dewie

Plaats een reactie

Sluiten