Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorgtip: kledingmagazijn Je mag er zijn

Pleegzorgtip: kledingmagazijn Je mag er zijn

10 juni 2020 om 15:35 door Dewie 1 reactie

Heb je als pleeg- of gezinshuisouder een nieuwe plaatsing en (nog) niet alles in huis wat je nodig hebt? Kledingmagazijnen Je mag er zijn zitten verspreid door Nederland en bieden gratis kleding  en spullen aan zoals speelgoed, bedden, fietsen, autostoeltjes en kinderwagens. 

Aangepaste openingstijden van de kledingmagazijnen
Jemagerzijn.jpgDe kledingmagazijnen van Je mag er zijn hebben in deze coronaperiode aangepaste openingstijden en de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om coronabesmettingen te voorkomen. In dit overzicht lees je welke magazijnen er zijn en de openingstijden en voorzorgsmaatregelen in verband met corona. Kijk voor meer informatie en de adressen van de verschillende locaties in Almkerk, Noord-Scharwoude, 's-Gravenzande en Appelscha op jemagerzijn.nl.

Kledingcontainer 24/7 bereikbaar
kledingcontainer.jemagerzijn.jpgHeb je zelf kleding en schoenen over die nog prima een ronde mee kunnen? Je maakt er kledingmagazijn Je mag er zijn Midden Nederland erg blij mee! Zij hebben een kledingcontainer die altijd bereikbaar is. "Elk stuk bruikbaar textiel en schoenen zijn welkom. We zijn er erg mee geholpen," laat de stichting Je mag er zijn Midden Nederland weten. Je vindt de kledingcontainer aan de Maarsbergseweg 69 in Woudenberg

Nog meer plekken waar je als pleegouder terecht kunt?
Naast de kledingmagazijnen van Je mag er zijn, zijn er nog andere plekken waar je als pleegouder terecht kunt voor spullen. In Maastricht is er bijvoorbeeld materialendepot MAX. Weet jij een kledingmagazijn, depot of andere locatie bij jou in de buurt waar je altijd terecht kunt? Deel het in de reacties!

 

Reacties

  1. Joyce Joyce Schreef op 11 juni 2020 om 18:32:15

    Wij van de speelgoedbank en kinderkledingbank in Wormerveer. Hete pleegouders met hun pleegkinderen van harte welkom bij ons. Om gratis kleding en speelgoed uit te komen zoeken
    Voor vragen mogen jullie ons uiteraard bellen of mailen.
    Mvg de vrijwilligers

Plaats een reactie

Sluiten