Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Fondsen voor pleeggezinnen

Fondsen voor pleeggezinnen

18 september 2019 om 10:00 door Tijs 0 reacties

Veel kosten die je maakt als pleegouder bij de zorg voor je pleegkind worden vergoed door de pleegvergoeding en door de regeling bijzondere kosten pleegzorg. Maar helaas niet alles. In dat geval zijn er gelukkig nog andere opties. Er zijn mogelijkheden om kosten die je maakt bij de zorg voor je pleegkind vergoed te krijgen bij een fonds of stichting. En ook als je een pleegzorgproject of activiteit voor pleeggezinnen wilt starten, kun je terecht bij verschillende partijen.

Overzicht van fondsen
Om je op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van fondsen en instanties waar je aan kunt kloppen als je op zoek bent naar financiële ondersteuning. Je vindt het overzicht hier: 

www.denvp.nl/fondsen

Kunnen we helpen?
Het benaderen van een fonds is best spannend. Wanneer je het niet alleen doet, op tijd begint en niet op één paard wedt, is de kans groot dat je aanvraag slaagt. We denken graag met je mee over een aanvraag bij een fonds! Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact op!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten