Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegzorg gespreksspel - Vertel Verder

Het grote Pleegzorg Gespreksspel - Vertel Verder

Het gespreksspel Vertel Verder is een goede manier om met andere pleegouders in gesprek te gaan over het pleegouderschap. De vragen in het spel laten je nadenken over hoe het met jou en je pleegkind(eren) gaat, over de mooie en over de moeilijke kanten van het pleegouderschap, over jouw wensen en over je dromen. Het spel is ook geschikt voor gezinshuisouders!

Wil je het spel ook gebruiken in jouw pleegoudergroep? Stuur een mailtje met jouw adresgegevens naar pleegoudernetwerken@denvp.nl, dan sturen we een spel op!

Op de ontmoetingsavond hebben we gebruik gemaakt van het gespreksspel. Pleegouders waren er heel enthousiast over! Vooral de uitnodiging om elkaar dieper te bevragen werd zeer gewaardeerd. Het spel was zeker voor herhaling vatbaar; men vond het moeilijk om te stoppen...

Het gespreksspel is ontzettend leuk en nuttig. We hebben het met ons gezin uitgeprobeerd en toen we de vraag tegenkwamen hoe onze omgeving over pleegzorg dacht, hebben we de vraag via social media gedeeld. Daar werd erg veel op gereageerd. Ontzettend leuk om alle reacties te lezen van mensen uit onze omgeving.

Terug

Sluiten