Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

#pleeggezinchallenge: ga jij de uitdaging aan?

Winnaar #pleeggezinchallenge 4

Voor de vierde #pleeggezinchallenge was de opdracht om een collage te maken van leuke dingen die je in de zomervakantie wilde doen. De jury koos als winnaar voor deze challenge de inzending van de familie Bodde . "Wij gaan graag als pleeggezin naar dieren, het strand en de zee en maken boswandelingen met avonturen zoals het klimpark en blotevoetenpad."

winnaar_pleeggezinchallenge4.jpg

Winnaar #pleeggezinchallenge 3

Voor de derde en voorlopig laatste #pleeggezinchallenge was de opdracht om een collage te maken met een mooie boodschap. De jury koos als winnaar voor deze derde challenge de inzending van Kiani (7). ‘Ik zing voor jou’, gemaakt met onder andere paardenbloemen, stenen en takken. “Ze houdt veel van zingen en deze boodschap móest het zijn!” mailde haar pleegmoeder ons. Prachtig, vond de jury unaniem.

De winnende inzending:

1. Klaartje.jpg

Winnaars #pleeggezinchallenge 2

In de tweede #pleeggezinchallenge was de opdracht om een selfie met een wild dier te maken. Ook deze week had de jury een lastige taak om een winnaar te kiezen uit de mooie, creatieve en grappige foto's. Na lang beraad heeft de jury een winnaar gekozen: het pleeggezin van Annemarie Dees met deze foto: 

IMG-20200426-WA0007.jpg

Annemarie en haar gezin maakten een foto met niet één, maar twee wilde dieren. Terwijl ze spelen of relaxen op het strand, dobberen op zee of aan het zwemmen zijn, sluipen twee krokodillen dichterbij! Annemarie mailde over de challenge: "Leuke activiteit om samen te doen! Plan bedenken, stoepkrijten, materialen verzamelen, uitvoeren en erg lachen om het resultaat." Veel plezier met het prijzenpakket samen!

Bedankt voor alle mooie inzendingen. We kijken uit naar jullie inzendingen voor de derde challenge! Schrijf je onderaan deze pagina in voor de pleegzorgtips, dan ontvang je de nieuwe challenge vanzelf in je mail. 

Winnaar #pleeggezinchallenge 1

In de eerste #pleeggezinchallenge was de opdracht om een stoepkrijttekening te maken met jezelf in de hoofdrol. De jury van de #pleeggezinchallenge kreeg het deze week meteen lastig, want hoe kies je een winnaar uit zoveel mooie, leuke en vrolijke inzendingen van de stoepkrijtchallenge? Na uitgebreid overleg was de jury eruit: de winnaar van #pleeggezinchallenge 1 is gezinshuis Kracht van Verschil uit Leusden met deze foto:

winnaarchallenge1.jpg

Gezinshuis Kracht van Verschil maakte niet alleen een gave tekening, maar ging met stoepkrijt aan de slag om een hindernisbaan door de hele tuin te tekenen. Van het resultaat maakten ze een filmpje dat je hier kunt bekijken. Het maken van de stoepkrijttekeningen zorgde nog dagen voor positieve energie in huis, vertelden ze in hun inzending. Van zulke mooi berichten krijgen wij ook een hoop positieve energie en daarom kozen we gezinshuis Kracht van Verschil als winnaar van de eerste challenge!

Bedankt voor alle mooie inzendingen, we kijken uit naar jullie inzending van #pleeggezinchallenge twee! 

Home

Sluiten