Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Vacature Projectleider

Projectleider

voor 24-32 uur per week  

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen is een plaats waar kennis, ervaringen, expertise en inspiratie van en voor pleeggezinnen wordt samengebracht en verspreid. Vanuit het perspectief van pleeggezinnen en samen met allerlei partners zetten we ons als groeiende organisatie in voor de verbetering van de pleegzorg in Nederland.

Wij zoeken per 1 april een veelzijdige, breed inzetbare projectleider (24-32 uur per week) ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. De functie is voor vier maanden.

Wat houdt de functie in?
De NVP speelt een actieve rol in verschillende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de pleegzorg in Nederland. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de aansturing en/of doorontwikkeling van een aantal daarvan. Je werkt daarin samen zowel met medewerkers van de NVP als in teams met samenwerkingspartners. Ook ben je opdrachtgever en sparringpartner voor twee zelfstandig opererende projectleiders die voor de uitvoering van specifieke projecten aan de NVP verbonden zijn. Je neemt de volgende (deels ook inhoudelijke) dossiers over, in afstemming met collega’s:

  • Programma Versterken van de Kracht van Pleegouders: leren en ontwikkelen als vanzelfsprekend onderdeel van het pleegouderschap; 
  • Actieonderzoek Continuïteit in de pleegzorg: terugdringen van breakdown en uitval van pleegouders; 
  • Jongerenprojecten;
  • Ontwikkeling van een Kennisagenda Pleegzorg;
  • Versterken van het informatie- en belangenbehartigingspunt voor pleegouders;

Wie zoeken we?
Je bent een zelfstandig werkende projectleider die managementvaardigheden combineert met inhoudelijke kennis van het veld van pleegzorg (of zich dit snel eigen kan maken). Je bent in staat je in korte tijd, na een inwerkperiode van ongeveer twee weken, in te voegen in verschillende projectteams om samen met hen de projectresultaten verder te brengen.
Daarvoor is het volgens ons nodig dat je:

  • functioneert op academisch werk- en denkniveau, goed verbanden kunt leggen en vraagstukken vanuit verschillende perspectieven bekijkt;
  • minimaal 5 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie en bij voorkeur een relevant netwerk meebrengt;
  • snel en goed kunt schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en een goed gevoel voor verhoudingen hebt;
  • stressbestendig bent, initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • praktisch en planmatig ingesteld bent en creatief kunt omgaan met onvoorziene omstandigheden.

Wat moet je nog weten?
De NVP bestaat uit een klein, gezellig en dynamisch team van zelfstandig werkende medewerkers. Ons kantoor is in Utrecht. Het betreft een tijdelijke functie waarin je veel mensen uit het werkveld ontmoet en je je netwerk snel uitbreidt.

Salarisindicatie voor de functie is cao Jeugdzorg schaal 10. De voorkeur gaat uit naar een dienstverband voor de periode van vier maanden, maar we kunnen een zzp-constructie in overweging nemen. Het aantal uren is bespreekbaar.

Meer weten en reageren
Voor aanvullende vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maartje Gardeniers via 030 - 293 15 00 of mgardeniers@denvp.nl. Om te solliciteren mail je je cv en motivatiebrief naar info@denvp.nl o.v.v. sollicitatie projectleider. Doe dit voor 18 februari 2019. Als we voldoende aanknopingspunten zien, zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Meer informatie over de NVP is te vinden op www.denvp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download vacature

Terug naar vacatures

Sluiten