Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Vacature Fondsenwerver


Fondsenwerver (24 u/w)

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen zoekt per direct een enthousiaste medewerker die in de rol van fondsenwerver, tot in ieder geval het einde van het jaar, 24 uur per week aan de gang wil met het vergroten van de (financiële) ruimte van de NVP. Het vergroten van de (financiële) ruimte helpt ons om het voor pleeggezinnen makkelijker te maken om hun rol in te vullen: het zorgen voor kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen.

Pleegzorg doe je niet alleen: ambities vragen partners
De NVP is een organisatie die niet alleen de stem van pleeggezinnen vertolkt naar politiek en bestuur, maar ook meer wil bijdragen aan een wereld waarin pleeggezinnen hun rol duurzaam kunnen vervullen en volhouden. Er gebeurt al veel om dit mogelijk te maken, maar er kan - en moet - nog meer gebeuren. Wij willen proactiever zoeken naar fondsen en maatschappelijk betrokken bedrijven met wie we producten en diensten kunnen ontwikkelen die pleeggezinnen verder helpen.

Plaats voor pleeggezinnen vergroten
Wij zoeken een fondsenwerver die potentiële partners zoekt. Je inventariseert welke organisaties, fondsen en bedrijven doelen hebben die zouden kunnen aansluiten bij de behoeften van pleeggezinnen en de missie van de NVP. Je legt de eerste contacten en legt zo een basis voor het ontwikkelen van projecten, producten en andere bijdragen. Daarin werk je samen en overleg je met pleeggezinnen en collega’s. 

Wat levert het je op?
Je werkt in een ambitieus, gezellig en op allerlei manieren groeiend team, waarin je veel ruimte krijgt om eigen accenten te leggen binnen je werkzaamheden. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. Je bouwt een netwerk op bij bedrijven en fondsen en doet ervaring op met de vertaling van ideeën naar concrete projecten en producten. We bieden je een salaris dat afhankelijk van de ervaring die je meeneemt past in schaal 8 van de cao Jeugdzorg. Deze cao volgen we ook voor de verdere arbeidsvoorwaarden van je functie. 

Profiel
We zoeken iemand met een opleiding op ten minste hbo-niveau; ervaring met fondsenwerving is natuurlijk een pré. Je combineert analytische vaardigheden met creativiteit. Je legt makkelijk contact, bent nieuwsgierig naar de doelen en missie van nieuwe partners en bent in staat om die aan te laten sluiten op de behoeften van pleeggezinnen. Aantoonbare affiniteit met jeugd- en of pleegzorg is een pré. Verder is dit een rol waarin een goede dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen jarenlange ervaring kan compenseren. Mocht jouw profiel, kennis en ervaring ook aansluiten op onze vacature participatieversterker/ledenmarketeer, is een combinatie van beide functies bespreekbaar. 

Meer weten en reageren
Voor aanvullende vragen over deze functie of over de procedure kun je contact opnemen met Peter van der Loo, directeur van de NVP, via 030-2931500. Om te solliciteren mail je je motivatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 17 mei 2019 naar info@denvp.nl o.v.v. sollicitatie Fondsenwerver.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Download vacature

Terug naar vacatures

Sluiten