Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Participatieversterker / ledenmarketeer

Participatieversterker/ledenmarketeer (20 u/w)

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen zoekt per direct een enthousiaste medewerker die in de rol van participatieversterker, voorlopig tot het einde van het jaar, ongeveer 20 uur per week aan de gang wil met het versterken van de betrokkenheid van pleegouders (in tijd én in geld) bij het werk van de NVP.

Pleegzorg doe je niet alleen…
De NVP is een organisatie die de stem van pleeggezinnen vertolkt naar politiek en bestuur en daarnaast meer in de praktijk wil bijdragen aan een wereld waarin pleeggezinnen duurzaam hun rol kunnen invullen. Dat doen we samen met pleegouders en alle anderen die pleeggezinnen een warm hart toedragen. In onze activiteiten betrekken we al op allerlei manieren pleegouders, maar dat kan nog beter. Want pleegouders hebben vele competenties die ons samen een stap verder kunnen helpen. Wij gaan daarom nog proactiever de verbinding met pleegouders opzoeken.

Kun jij helpen de betrokkenheid van pleegouders te versterken?
Wij zoeken een participatieversterker die actief meedenkt en meedoet om de bekendheid bij en de betrokkenheid van pleegouders bij de NVP te versterken. Je ondersteunt 'inhoudelijke' collega’s bij het betrekken van pleegouders en ontwikkelt eigen projecten. Daarnaast ontwikkel je de randvoorwaarden die wij als NVP moeten invullen om de betrokkenheid goed vorm te geven, in middelen en in systemen. Een onderdeel daarvan is het ontwikkelen van een pakket van voordelen voor pleeggezinnen. In andere woorden: een combinatie van marketing en vrijwilligersmanagement.

Wat levert het je op?
Je werkt in een ambitieus, gezellig en op allerlei manieren groeiend team, waarin je veel ruimte krijgt eigen accenten te zetten. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. Je hebt veel contact met pleegouders en doet verder ervaring op met het denken over de manieren van de samenwerking tussen betaalde en niet-betaalde medewerkers en hoe individuele voordelen bij het vergroten van betrokken-heid een rol kunnen spelen. We bieden je een salaris dat afhankelijk van de ervaring die je meeneemt past in schaal 8 van de cao Jeugdzorg. Deze cao volgen we ook voor de verdere arbeidsvoorwaarden van je functie.

Profiel
We denken aan iemand met een opleiding op ten minste hbo-niveau. Je legt makkelijk contact, bent nieuwsgierig naar de drijfveren van pleegouders en je bent in staat die drijfveren te verbinden aan de doelen van de NVP. Aantoonbare affiniteit met jeugd- en of pleegzorg is een pré. Verder is dit een rol waarin een goede dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen jarenlange ervaring kan compenseren.
Mocht jouw profiel, kennis en ervaring ook aansluiten op onze vacature fondsenwerver is een combinatie van beide functies bespreekbaar. 

Meer weten en reageren
Voor aanvullende vragen over deze functie of over de procedure kun je contact opnemen met Peter van der Loo, directeur van de NVP, via 030-2931500.  Om te solliciteren mail je je motivatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 17 mei 2019 naar info@denvp.nl o.v.v. sollicitatie Participatieversterker/ ledenmarketeer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Download vacature

Terug naar vacatures

Sluiten