Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Uit de praktijk

Uit de praktijk

Je kunt hier verschillende verhalen lezen van netwerken. Pleegouders zoeken elkaar graag op om zowel inhoudelijke als praktische kennis te delen. Ervaringen uitwisselen, herkenning, begrip en steun zijn belangrijke elementen van pleegoudernetwerken.

Netwerken in Zaanstad

Dit interview met Tineke en Nico verscheen in het Zaanstad Journaal. Ze zijn bezig met het opzetten van een netwerk van pleegouders in de regio Zaanstad!

Lees meer

Pleegouderkring Ommen

Sinds 2015 organiseert een groepje pleegouders in Ommen verschillende activiteiten voor andere pleegouders. Ze hebben hun initiatief ‘Pleegouderkring Ommen’ genoemd.

Lees meer

Pleeggrootouders Brabant

Al elf jaar komen pleeggrootouders in Brabant elke zes weken bij elkaar om met elkaar te praten over het pleeggrootouderschap.

Lees meer

'Je mag er zijn' Westland

In Poeldijk hebben Berna en Marleen een prachtig kledingmagazijn voor pleegouders opgezet.  De dames kennen elkaar via de pleegzorg..

Lees meer

Netwerken in Apeldoorn

Een enthousiaste groep pleegouders is afgelopen jaar gestart met een netwerk in Apeldoorn. We spraken daarover met één van de initiatiefnemers, Maaike Ansems: “Het is eigenlijk heel erg snel gegaan met het opzetten van ons netwerk."

Lees meer

Alkmaar

Wanneer heb jij voor het laatst een andere pleegouder gesproken over het pleegouderschap?  En hoeveel pleegouders ken jij eigenlijk?

Lees meer

Terug naar Pleegoudernetwerken

Sluiten