Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Tips & Ondersteuning

Werken aan netwerken - kunnen we helpen?

Netwerken met pleegouders: dat doen we al 50 jaar! Dus ontmoet je elkaar als pleegouders regelmatig of overweeg je om dit te gaan doen? Zo kunnen we je helpen:

1. Het Hoe-boek voor initiatiefnemers

Een inspirerend, compact en superpraktisch handboek voor wie netwerkbijeenkomsten met pleegouders organiseert. Het helpt je om helder te krijgen wat bij jullie past en zorgt dat je onderweg niets vergeet. Je vindt het Hoe-boek hier!

2. Ideeën voor bijeenkomsten

Koffie of thee is er altijd en iets lekkers mag niet ontbreken. Maar wat komt er deze bijeenkomst nog meer op tafel? Hier vind je een collectie aan ideeën voor inspirerende bijeenkomsten waar je echt iets aan hebt!

3. Antwoord op je vragen

Groeit je groep wel érg hard, of valt de opkomst juist tegen? Misschien kunnen we helpen. Mail of bel ons met je vragen en we denken met je mee.

4. Contacten leggen

Stel: je wilt voor de organisatie van pleegouderbijeenkomsten graag samenwerken met een pleegzorgorganisatie of gemeente. Maar: je weet niet hoe je dat aan moet pakken. We helpen je graag de weg te vinden en te bedenken hoe je die samenwerking het best vorm kun geven. Neem gerust contact op!

Tips van andere pleegouders

Een aantal pleegouders geven tips voor het starten van een groep.

Tips van pleegouders

Terug naar pleegoudernetwerken

Sluiten