Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Cursus ‘Refresh: adempauze voor pleegouders’ vanaf 1 oktober

Cursus ‘Refresh: adempauze voor pleegouders’ vanaf 1 oktober

refresh.pngvrijdag 10 juli 2020 14:00

“Zeg pleegouder, sta je zélf nog op je prioriteitenlijst?” Speciaal voor pleegouders organiseert platform pleegzorg.nl in samenwerking met pleegzorgorganisatie De Rading de cursus ‘Refresh’. Wil jij ontdekken hoe je kunt bijtanken en nieuwe energie kunt opdoen, zodat je het als pleegouder langer kunt volhouden? Tijdens de cursus ‘Refresh’ oefen je vaardigheden om beter om te gaan met (opvoed)stress.

De cursus bestaat uit vier fysieke bijeenkomsten in Utrecht: op donderdag 1, 8, 15 en 22 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. In de flyer vind je meer informatie. Pleegouders van alle pleegzorgorganisaties zijn welkom en deelname is gratis. We hanteren natuurlijk de RIVM richtlijnen (1,5 m afstand). De cursus wordt gegeven door Heleen van der Vlugt en Sophie Rotteveel van pleegzorgorganisatie De Rading. Zij hebben veel ervaring in pleegzorg en in het geven van deze cursus.

‘Refresh’ wordt georganiseerd door platform pleegzorg.nl. Vanaf het voorjaar van 2021 vind je daar betrouwbare pleegzorginformatie, e-learnings, leer- en ontwikkelmogelijkheden voor pleegouders en een community waar je ervaringen kunt delen. Het platform wordt ontwikkeld vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. Daarin werken Jeugdzorg Nederland, de VNG en de NVP aan het verbeteren van de kwaliteit van het leren en ontwikkelen van pleegouders in Nederland. Op www.samenbouwenaanpleegzorg.nl vind je informatie over de bouw van het platform en de resultaten van het programma.

Meedoen met Refresh? Meld je aan!
Meld je aan per e-mail bij Claudia Werner (redactie@pleegzorg.nl).
Heb je nog vragen? Ook die kunnen naar dit mailadres worden gestuurd. 

 

« Terug

Sluiten