Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Eerste nieuwsbrief Samen bouwen aan pleegzorg.nl

Eerste nieuwsbrief Samen bouwen aan pleegzorg.nl

samenbouwenaanpleegzorg.nl.pngmaandag 29 juni 2020 11:12

In de nieuwsbrief Samen bouwen aan pleegzorg.nl lees je het laatste nieuws en updates over de bouw van het platform pleegzorg.nl en over andere resultaten uit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. De eerste editie is vorige week verschenen en online te lezen. Uiteraard is abonneren mogelijk, zodat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

In deze eerste nieuwsbrief lees je over de start van de bouw van platform pleegzorg.nl en vind je meer informatie over de Gids met leeractiviteiten voor pleegouders, die deze zomer beschikbaar is op samenbouwenaanpleegzorg.nl. Daarnaast lees je in de nieuwsbrief uitleg over het programma en een blog van pleegouder Ilja, die vertelt wat ze vindt van het nieuwe platform. Online lezen kan hier:

Nieuwsbrief pleegzorg.nl

 Wil je de nieuwsbrief voortaan in je mail ontvangen? Schrijf je hier in.

Platform pleegzorg.nl

Op platform pleegzorg.nl vind je vanaf het voorjaar van 2021 betrouwbare pleegzorginformatie, e-learnings en andere leer- en ontwikkelmogelijkheden voor pleegouders en een community waar je ervaringen kunt delen. Op www.samenbouwenaanpleegzorg.nl vind je informatie over de bouw van het platform en de resultaten van het programma.

Ben je pleegouder of professional en wil je meedenken of op een andere manier een bijdrage leveren aan het platform? Meld je dan aan voor de panels voor pleegouders of professionals! 

Het platform pleegzorg.nl wordt ontwikkeld vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. Daarin werken Jeugdzorg Nederland, de VNG en de NVP aan het verbeteren van de kwaliteit van het leren en ontwikkelen van pleegouders in Nederland.

 

 

« Terug

Sluiten