Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Kledingmagazijnen Je mag er zijn gaan weer open

Kledingmagazijnen Je mag er zijn gaan weer open

je-mag-erzijn.pngdinsdag 02 juni 2020 12:45

De locaties van Je mag er zijn openen de komende tijd weer voorzichtig hun deuren, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen om coronabesmettingen te voorkomen. Hier vind je een overzicht van de openingstijden en maatregelen van de verschillende locaties van Je mag er zijn.

Je mag er zijn 't Westland in 's Gravenzande gaat vanaf 4 juni weer open, maar alleen voor het brengen en halen van spullen. Kom zoveel mogelijk alleen, houd anderhalve meter afstand en was je handen voordat je naar het magazijn komt is de komende tijd het verzoek. Er mogen maximaal vier bezoekers tegelijk naar binnen. Koffie en thee drinken is helaas nog niet mogelijk in het magazijn en er is de komende tijd ook nog geen pleegpraat. Voor de veiligheid worden alle spullen eerst twee dagen in quarantaine geplaatst. Je mag er zijn Westland is op woensdag open van 9.00 tot 12.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur en de eerste donderdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur

Je mag er zijn Midden Nederland in Woudenberg is net als de afgelopen weken gewoon open. Wel vragen ze iedereen om alle adviezen en richtlijnen in acht te nemen en bij twijfel over ziekte thuis te blijven. Er mogen maximaal drie mensen tegelijk naar binnen. Je mag er zijn Woudenberg is open op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op de tweede en vierde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.

Je mag er zijn Noord-Brabant in Almkerk is vanaf 1 juni weer iedere woensdagochtend open van 9.30 tot 11.30 uur. Ook hier geldt: kom alleen, reinig je handen vooraf en houd anderhalve meter afstand. De ingeleverde spullen gaan eerst in quarantaine. Buiten is er koffie en thee, zodat je daar met elkaar kunt praten. Tot de zomervakantie, 16 juli, is Je mag er zijn Almkerk ook op donderdagavond open van 19.00 tot 20.30 uur!

Je mag er zijn Noord-Holland in Noord-Scharwoude gaat op 2 juni weer open op de gebruikelijke tijden: dinsdag van 9.00 tot 11.30 uur en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Op de eerste zaterdag van de maand is Je mag er zijn in Noord-Scharwoude open van 10.00 tot 12.00 uur. Net als bij de andere Je mag er zijns is het verzoek zoveel mogelijk alleen te komen, je handen te reinigen en afstand te houden van elkaar. Er mogen maximaal drie bezoekers tegelijk naar binnen. Koffie en thee drinken is nog niet mogelijk in het magazijn.

Je mag er zijn Noorderland in Appelscha is ook de komende tijd in verband met een verhuizing alleen op afspraak geopend. Neem contact op via om een afspraak te maken, de contactgegevens vind je hier.

Kledingmagazijn Je mag er zijn

Je mag er zijn biedt een helpende hand als een pleegkind in een pleeggezin komt wonen. Je hebt bij een pleegzorgplaatsing vaak snel veel spullen nodig. Je mag er zijn stelt deze spullen, zoals kinderkleding, speelgoed, een bedje of een fiets, gratis beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de adressen van de verschillende locaties op jemagerzijn.nl.

 

 

« Terug

Sluiten