Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Enquête over leeractiviteiten op platform: denk je mee?

Enquête over leeractiviteiten op platform: denk je mee?

samenbouwenaanpleegzorg.nl.pngdonderdag 07 mei 2020 16:43

Op samenbouwenaanpleegzorg.nl komt vanaf juni 2020 een overzicht van zo veel mogelijk (online) activiteiten voor pleegouders in Nederland. Bijvoorbeeld online trainingen, lezingen en thema-avonden van pleegzorgorganisaties. Wil jij meedenken hoe we deze activiteiten het beste kunnen presenteren? Vul dan de korte enquête in.

In het overzicht, dat vanaf juni beschikbaar is op op www.samenbouwenaanpleegzorg.nl, zie je niet alleen de activiteiten van je eigen pleegzorgorganisatie, maar ook wat andere partijen aanbieden. Zo heb je op één plaats een overzicht van alle activiteiten. Daarbij vermelden we steeds of en in welke vorm de activiteiten doorgaan. 

We horen graag van jou hoe we deze leeractiviteiten het beste kunnen presenteren. Welke informatie moeten we laten zien over de activiteiten en trainers? Daarover gaat onze enquête, voor pleegouders en professionals. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten en kan tot en met woensdag 13 mei. Alvast bedankt voor het invullen!

Enquête leeractiviteiten

Samen bouwen aan het platform pleegzorg.nl

In het voorjaar van 2021 vervangt een nieuw platform de huidige website pleegzorg.nl. Op het platform komt een betrouwbare bibliotheek, leeraanbod over de meest uiteenlopende pleegzorg-onderwerpen en een community, speciaal voor pleegouders. Op samenbouwenaanpleegzorg.nl houden we je op de hoogte over de ontwikkeling van het platform en 

Wil je meedenken over het platform pleegzorg.nl als pleegouder of professional? Meld je dan voor het panel! Je ontvangt dan enquêtes zoals deze en uitnodigingen voor testactiviteiten, focusgroepen en interviews. 

Panel pleegzorg.nl

Heb je vragen over de enquete? Neem dan contact op met Claudia via c.werner@pleegzorg.nl.

« Terug

Sluiten