Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

#pleeggezinchallenge drie: maak een collage met een mooie boodschap

#pleeggezinchallenge drie: maak een collage met een mooie boodschap

#pleeggezinchallenge (2).pngwoensdag 29 april 2020 09:00

Samen met JongWijs en Stichting Kinderpostzegels organiseren we een wekelijkse creatieve challenge die je, samen met je pleeggezin, vanuit huis of in je buurt kunt uitvoeren. De #pleeggezinchallenge van deze week: maak een collage met een mooie boodschap.

Verzamel voor de challenge van deze week bijvoorbeeld allemaal spullen met alle kleuren van de regenboog, en maak een regenboog! Of ga naar het bos en maak van alle takjes, blaadjes en bloemen letters die een mooie zin vormen. Jij krijgt de vrijheid om iets moois te maken van materialen die jij leuk vindt. Wat is jouw boodschap en hoe beeld je die op een creatieve manier uit? We zijn benieuwd! We hebben alvast een voorbeeld gemaakt:

Zin2-uitsnede.jpg

Gaan jullie de uitdaging aan?

Via de link hieronder vind je alle informatie over de nieuwe challenge en lees je hoe je mee kunt doen. Gaan jullie de uitdaging aan?

#pleeggezinchallenge drie

Winnaars #pleeggezinchallen twee

De jury heeft na lang beraad een winnaar gekozen van de vorige challenge: het pleeggezin van Annemarie Dees die een foto met niet één, maar twee wilde dieren maakte! 

IMG-20200426-WA0007.jpg

De inzending van de winnaar van #pleeggezinchallenge 1, gezinshuis Kracht van verschil, vind je hier. Op die pagina kun je je ook inschrijven om de nieuwe challenges in je mail te ontvangen!

« Terug

Sluiten