Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Coronamaatregelen kledingmagazijn Je mag er zijn

Coronamaatregelen kledingmagazijn Je mag er zijn

je-mag-erzijn.pngdinsdag 28 april 2020 13:34

Ook de kledingmagazijnen van Je mag er zijn, waar je als pleegouder terecht kunt voor bijvoorbeeld gratis kleding, een kinderwagen of autostoeltje bij een nieuwe pleegzorgplaatsing, hebben maatregelen genomen om coronabesmettingen te voorkomen. De magazijnen zijn op afspraak open of hanteren andere voorzorgsmaatregelen. We hebben de aanpassingen van de verschillende magazijnen op een rij gezet.

Je mag er zijn Woudenberg
In Midden-Nederland is de locatie Woudenberg geopend volgens de normale openingstijden, die staan op de website. Houd wel alle voorschriften van het RIVM in acht: houd afstand en blijf thuis als je klachten hebt! Er mogen niet meer dan drie personen tegelijk naar binnen.

Je mag er zijn Noord-Scharwoude
Je mag er zijn in Noord-Scharwoude is geopend op afspraak. Heb je iets nodig? Bel dan even om een afspraak te maken. Je kunt dan een kwartier rondkijken in het magazijn, zodat je alles kunt verzamelen wat je nodig hebt.

Je mag er zijn Westland
De locatie van Je mag er zijn in ‘s-Gravenzande is ook geopend op afspraak. Bel of mail om een afspraak te maken. Je mag er zijn verzamelt de spullen die je nodig hebt en zet dat voor je klaar. Helaas is het op het moment niet mogelijk om zelf spullen uit te zoeken. Mis je de koffietafel van het magazijn of wil je graag andere pleegouders spreken? Bel dan op maandag tot en met vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur naar het nummer van Je mag er zijn voor een praatje of een luisterend oor.

Je mag er zijn Almkerk
Je mag er zijn in Almkerk is op afspraak geopend op woensdagochtend van 09.30 tot 11.45 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Je kunt op woensdagochtend even bellen om een afspraak te maken. Je hebt vervolgens een kwartier tot een half uur om de spullen bij elkaar te zoeken die je nodig hebt. 

Je mag er zijn Appelscha
In verband met een verhuizing was Je mag er zijn Noorderland in Appelscha al enige tijd alleen op afspraak geopend. Om een afspraak te maken kun je bellen of een berichtje sturen via de website.

Kledingmagazijnen

Je mag er zijn biedt een helpende hand als een pleegkind in een pleeggezin komt wonen. Je hebt bij een pleegzorgplaatsing vaak snel veel spullen nodig. Je mag er zijn stelt deze spullen, zoals kinderkleding, speelgoed, een bedje of een fiets, gratis beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de adressen van de verschillende locaties op jemagerzijn.nl.

« Terug

Sluiten