Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Samen bouwen aan platform pleegzorg.nl

Samen bouwen aan platform pleegzorg.nl

Untitled design.pngdinsdag 28 april 2020 08:00

Een verschil (blijven) maken in het leven van pleegkinderen is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk voor pleegouders. Het moet vanzelfsprekend zijn dat pleegouders altijd ergens terecht kunnen om te leren, informatie te vinden en elkaar te ontmoeten. In het voorjaar van 2021 komt er daarom een online platform met een bibliotheek, leeraanbod en een community: pleegzorg.nl. Om je te informeren over de ontwikkeling van het platform en hoe je daaraan bij kunt dragen, is vandaag de website samenbouwenaanpleegzorg.nl gelanceerd!

Alles over het nieuwe platform, nieuwe producten en tussentijdse resultaten vind je op de website samenbouwenaanpleegzorg.nl. Daar staat informatie waarom we het platform bouwen, de doelen en hoe het platform eruit komt te zien. Ook vind je er praktische handvatten voor pleegouders die nu al beschikbaar zijn. Het platform bouwen we samen met pleegouders en professionals. Doe je ook mee? Kijk op de website hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Versterken van de kracht van pleegouders

Sinds 2017 hebben Jeugdzorg Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen, in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de handen ineen geslagen om pleegouders meer mogelijkheden te bieden zich persoonlijk te ontwikkelen en om professionals te ondersteunen om dat mogelijk te maken. Dat doen we in het programma Versterken van de kracht van pleegouders. De bouw en het beheer van platform pleegzorg.nl zijn daarvan straks het resultaat.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? We horen het graag! Laat het ons weten per e-mail via contact@pleegzorg.nl.

 

 

« Terug

Sluiten