Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Winnaar eerste pleeggezinchallenge bekend

Winnaar eerste pleeggezinchallenge bekend

winnaarchallenge1.jpgdinsdag 21 april 2020 13:16

In de eerste #pleeggezinchallenge was de opdracht om een stoepkrijttekening te maken met jezelf in de hoofdrol. De jury die de inzendingen beoordeelde, kreeg het deze week meteen lastig. Want hoe kies je een winnaar uit zoveel mooie, leuke en vrolijke inzendingen van de stoepkrijtchallenge? Na uitgebreid overleg was de jury eruit: de winnaar van de #pleeggezinchallenge van vorige week is gezinshuis Kracht van Verschil uit Leusden!

Gezinshuis Kracht van Verschil maakte niet alleen een gave tekening, maar ging met stoepkrijt aan de slag om een hindernisbaan door de hele tuin te tekenen. Van het resultaat maakten ze een filmpje:

Het maken van de stoepkrijttekeningen zorgde nog dagen voor positieve energie in huis, vertelden ze in hun inzending. Van zulke mooi berichten krijgen wij ook een hoop positieve energie en daarom kozen we gezinshuis Kracht van Verschil als winnaar van de eerste challenge!

winnaarchallenge1.jpg

#pleeggezinchallenge twee: maak een selfie met een wild dier

Bedankt voor alle mooie inzendingen, we kijken uit naar jullie inzending van #pleeggezinchallenge twee! Die challenge staat inmiddels online: maak een selfie met een wild dier in je eigen woonkamer of tuin. Hoe je dat kunt doen lees je hier

« Terug

Sluiten