Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Enquête pleegzorg en corona: waar loop jij tegenaan?

Enquête pleegzorg en corona: waar loop jij tegenaan?

Untitled design (11).pngdinsdag 31 maart 2020 10:45

De coronacrisis heeft invloed op iedereen, zeker ook op pleeggezinnen. We horen graag van jou waar je tegenaan loopt: welke uitdagingen zijn er en waaraan heb jij behoefte? Laat het ons weten door een korte enquête in te vullen.

De antwoorden op de enquête helpen om een goed beeld te krijgen van de vraagstukken, dilemma’s en problemen waarmee pleeggezinnen in deze periode te maken krijgen. Als we hiervan een goed beeld hebben, kunnen we ze vervolgens bij de juiste organisaties en instanties onder de aandacht brengen. Ook zullen we antwoorden geven op de vragen die er zijn en proberen om onduidelijkheden weg te nemen. Zo kunnen we jou en andere pleeggezinnen helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen! 

Het invullen van de enquête kost ongeveer tien minuten. Alvast bedankt voor je hulp!

Enquête corona

Update 14 april: de enquête is inmiddels gesloten. Houd de nieuwspagina op onze website in de gaten voor de resultaten!

Informatie en advies
Op www.denvp.nl/corona vind je al het nieuws over pleegzorg en corona, antwoord op veelgestelde vragen, tips en ervaringsverhalen van andere pleegouders en informatie over online ontmoetingen voor pleegouders. Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze helpdesk: www.denvp.nl/helpdesk.

« Terug

Sluiten