Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Online ontmoetingen voor pleegouders

Online ontmoetingen voor pleegouders

Online ontmoeting voor pleegouders.pngdinsdag 24 maart 2020 16:08

Door de coronacrisis gaan ook ontmoetingen voor pleegouders niet door. Terwijl het juist in deze tijd fijn kan zijn om elkaar te zien en spreken en te horen hoe andere ouders de nieuwe situatie aanpakken. De komende tijd organiseren we daarom online ontmoetingen.

Op 31 maart en op 2 april om 20.00 uur organiseren we de eerste online ontmoetingen. Thema van de ontmoetingen is 'Thuis met alle (pleeg)kinderen door corona: hoe doe ik dat en hoe doe jij dat?' Per keer kunnen vijf pleegouders deelnemen aan de ontmoeting. Bij voldoende interesse organiseren we daarna nog meer online ontmoetingen!

Aanmelden
Meld je via de link hieronder aan voor de ontmoeting waaraan je wilt deelnemen. Daarna krijg je een link toegestuurd via de mail waarmee je kunt inloggen bij de online ontmoeting.

Dinsdag 31 maart 2020: Online ontmoeting voor pleegouders 

Donderdag 2 april 2020: Online ontmoeting voor pleegouders 

Pleegoudernetwerken
Ontmoet jij regelmatig andere pleegouders, maar kunnen jullie bijeenkomsten de komende tijd niet doorgaan door het coronavirus? Jullie mogen gebruik maken van onze programma's om elkaar online te ontmoeten. Daarbij kunnen we jullie ook ondersteunen, zodat alles soepel verloopt. Heb je interesse om op deze manier de andere pleegouders uit jouw netwerk te ontmoeten? Stuur ons een mailtje op pleegoudernetwerken@denvp.nl!

« Terug

Sluiten