Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Kennisagenda pleegzorg: vragenlijst voor pleegouders

Kennisagenda pleegzorg: vragenlijst voor pleegouders

dreamstime_s_29280689.jpgmaandag 09 maart 2020 14:42

Er is binnen pleegzorg al veel bekend over hoe (pleeg)kinderen, ouders en pleegouders het best geholpen kunnen worden. Maar er zijn ook nog veel vraagstukken die onderzocht moeten worden. In de Kennisagenda Pleegzorg verzamelen we, samen met het Nederlands Jeugdinstituut, ideeën en adviezen voor nieuw onderzoek over pleegzorg. Wat zou volgens jou onderzocht moeten worden?

We willen graag weten hoe jij als pleegouder op zoek gaat naar kennis en informatie en waar je die vindt. Daarnaast willen we weten waar volgens pleegouders onderzoek naar gedaan moet worden.

Ben jij pleegouder en heb jij daar ideeën over? Vul dan deze vragenlijst in! Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt reageren tot en met 31 maart.

Vragenlijst pleegouders

We verzamelen alle vraagstukken die pleegouders en anderen aandragen in de kennisagenda pleegzorg. Vervolgens bepalen we samen met onderzoekers van hogescholen, onderzoeksinstituten, universiteiten en uit de praktijk welke onderwerpen prioriteit hebben en welke mogelijkheden er zijn om deze onderwerpen te onderzoeken.

Meer weten?
Wil je meer weten over de kennisagenda pleegzorg of over deze vragenlijst? Neem dan contact op met Claudia via cwerner@denvp.nl.

« Terug

Sluiten